Életem egyik legnagyobb élménye - Global Social Awards 2019

Az Instagram oldalamon anno láthattatok már erről bejegyzést és sztorikat, de megígértem Nektek, hogy mesélek bővebben arról a bizonyos Global Social Awards – Rising Star díjról, amit még 2019-ben nyertem el, úgyhogy íme!

A történet 2018-ban kezdődik, amikor is a Cosmopolitan Blogger Awards keretein belül jelöltek több kategóriában is, ebből az egyik a Közönségdíj volt. Itt ugye közönségszavazáson dőlt el, hogy ki a nyertes, és mivel elég nagy nevek voltak mellettem, ezért nem is számítottam igazából arra, hogy én fogom elhozni ezt a díjat – és amikor a díjátadón kimondták a nevem, elképesztően meglepődtem! Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire erős „bázist” tudhatok magam mögött.

A nyereménnyel együtt járt egy nemzetközi díjra való jelölés is, ez pedig nem volt más, mint a Global Social Awards Rising Star kategóriája. Ez szintén közönségszavazással működött, az én kategóriámban még rajtam kívül öten voltak. Mindenki egyszer szavazhatott, sokszor megosztottam videókban, sztorikban, de be kell valljam, az esélytelenek nyugalmával vártam – az egyébként három hónapig tartó – szavazás végét. Annyira nem számítottam arra, hogy nyerek, hogy még beszéddel sem készültem, és erre a verseny napján jöttem rá igazából.

A pillanat, amikor még inkább lemondtam a díjról az akkor jött el, mikor a gála keretében elvittek minket, jelölteket egy nagyon elegáns étterembe, ahol volt például vörös szőnyeg, és a végén pedig egy interjúztató, aki gyakorlatilag mindenkinek tett fel kérdéseket. Mindenkinek, kivéve nekem. Ekkor megírtam Lacinak SMS-ben, hogy nincs miért izgulni, egy kérdést sem tettek fel, és úgy gondoltam, hogy a mikrofon végén álló biztos tudja, hogy ki nyert. A koronát az tette fel az egészre, hogy a díjátadó során kivetítették a jelölteket, és a lehető legelőnytelenebb képeim egyikét vágták be rólam – konkrétan a Cosmopolitan díjátadón készült videóból screenshotoltak ki egyet.

 

Akkor kezdtem el izgulni, mikor a hat jelöltet leszűkítették kettőre, és megláttam, hogy én vagyok az egyik. Az első, ami beugrott az az volt, hogy „Úristen, amúgy nincs beszédem”, de igazából utána már nem volt időm gondolkozni, mert csak annyit láttam, hogy felém jönnek a kamerák, és hallottam, hogy kimondják a nevem. Elképesztő érzés volt, és hatalmas mérföldkőnek tekintem a mai napig a munkásságomat illetően, és nagyon-nagyon hálás vagyok természetesen Nektek is, hiszen Nélkületek mindez nem sikerült volna!

Ölelés,

Vivi

Instagram did not return a 200.
Instagram has returned invalid data.