Bemutatkozom

Sziasztok Szépségeim!

Sokan ismerhettek már Instagramról, de engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Bogár-Alexy Vivien vagyok, és szeretettel üdvözöllek az oldalamon! Jelenleg Budapesten élek Lacival a férjemmel, és van egy egyéves kislányunk, Natasa – vagy ahogy mindenki ismeri: Nasi.

A videókészítés akkor tetszett meg, amikor elkezdtem egy Budapestről szóló blogot készíteni, aminek hamar lettek szerződött partnerei, és az egyikük szeretett volna videós tartalmakat. Ezután nem sokkal később, 2017 januárjában nagy döntést hoztam: felmondtam az akkori munkahelyemen és a marketingigazgatói állásom hagytam ott azért, hogy főállásban a videózással foglalkozhassak. Mivel ez egy elég rizikós választás volt, mindössze három hónapot adtam magamnak, hogy beindítsam és népszerűvé tegyem a YouTube csatornám, ezalatt teljesen autodidakta módon képeztem magam a videózással kapcsolatban. Mivel akkor már több népszerű magyar videós is volt, ezért úgy éreztem, hogy szükségem lenne valami pluszra: így jött az ötlet, hogy a beauty-lifestyle vonalat megfűszerezzem egy kis humorral.

Az elején szinte minden alkalommal volt valami gikszer: vagy a kártyán nem volt elég hely, vagy leállt a kamera, és időbe telt, amíg megszoktam, hogy mi mindenre kell figyelnem. Ennek ellenére nem adtam fel, ennek köszönhetően lassan, de folyamatosan nőtt a nézőközönségem és elkezdtem megkereséseket is kapni cégektől. Azonban mindig is csapatban szerettem dolgozni, sokan – köztük én is – nem is gondolnak bele, hogy mennyire magányos munka tud ez lenni, ha az ember egyedül csinálja. Plusz – szerencsére – tetszett a közönségemnek is a tartalom, amit készítettem, hogy egy idő után eljött az a pont, amikor be kellett valljam magamnak: nincs kapacitásom arra, hogy egyedül dolgozzak. Ekkor feladtam egy álláshirdetést, és így találtam meg Molly-t, aki mára nem csak a jobbkezem, hanem az egyik legjobb barátnőm is.

Az egyik legnagyobb mérföldkő a Youtuber karrierem során a Cosmopolitan Magazin Közönségdíjának elnyerése volt 2018-ban, a másik pedig, amikor egy nemzetközi díjat, a Rising Star Awardot is én kaptam meg, de erről majd részletesebben is mesélek Nektek egy külön bejegyzésben.

Mára pedig eljutottam oda, hogy a saját márkám beindításával foglalkozhatok, amiért nagyon hálás vagyok. Szeretném azt a pozitív életszemléletet közvetíteni mind a videóimmal, mind a termékeimmel, ami rám is jellemző, illetve a harmónia, az önszeretet és a hétköznapi hajtásból való kikapcsolódás jelentőségét is szeretném hangsúlyozni általuk.

Remélem, hogy Ti is megtaláljátok majd a kedvetekre valót! Ha bármilyen kérdésetek van, akkor nyugodtan keressetek Instagramon, vagy az oldalon található Kapcsolat fülön keresztül!

Ölelés,

Vivi

 

Instagram did not return a 200.
Instagram did not return a 200.