2017 SZÍNEI – AVAGY MILYEN VOLT AZ ELMÚLT ÉV AZ INDOLA PROFESSIONAL NAGYKÖVETEKÉNT

GÖRGESS LE

Egy békés, enyhe áprilisi napon egyszercsak feltetették a nagy kérdést.

“Vivi, mit szólnál, ha Te lennél az Indola Professional Nagykövete… egy teljes évre?”

Elsőre nem tűnik ez akkora kérdésnek, hiszen YouTuberként vagy akár bloggerként mindenki ilyen vagy legalábbis ehhez nagyon hasonló lehetőségekről álmodik. Képviselni egy multinacionális cég modern, minőségi, és egyébként megjegyzem állati király márkáját. Az Indola Professional egy nemzetközi professzionális fodrász márka, fiatalos, friss és… én csak szuperlatívuszokban tudok róla mesélni, mert konkrétan imádom a hajam, amióta csak használom, úgyhogy lapozzunk. Mégis, be kell valljam, először megtorpantam. Anyukám fodrásznő, úgyhogy a hajam egészen kicsi korom óta nagy becsben volt tartva, minőségi, professzionális termékekkel ápolva és elég ritkán, és akkoris pont ugyanolyan színűre festve.

Így mikor az évek óta a klasszikus balayage szőke fejem most azt a kérdést kapta, hogy lehet-e minden hónapban egy picit vagy éppen nagyon más színű, enyhén lefagytam. Az első reakciót a kérdésre a következő kép jól demonstrálja. 😀 A felmerülő problémák, 1: tejóég, nekem ezeréve ugyanolyan a hajam, hogy fognak állni a különböző árnyalatok, 2: tejóég, ha minden hónapban más színű lesz, tönkre fog menni a hajam a sok festéstől, 3: tejóég mit fog ehhez szólni Laci..majd az utolsó vészcsengő is bekapcsolt… tejóég Anyának el sem merem mondani.

Az első két kérdés kapcsán azonnal megnyugtattak: “a színeket és az árnyalatokat együtt választjuk ki és csak annyira rángatunk ki a komfortzónádból, amennyire azt Te megengeded nekünk, továbbá a festékben kötéserősítő van, így nem roncsolja a hajadat, vagyis a sok festés ellenére sem kell féltened, pont ezt szeretnénk demonstrálni az elkövetkezendő egy évben.”

A másik két kérdést természetesen nem mondtam ki hangosan, mégiscsak egy felnőtt, független nő vagyok, így azt elegánsan elintéztem, ahogy az egy felnőtt, független nőhöz illik.

…vagyis majdnem. Az volt a terv…, de aztán persze elsunnyogtam. Vártam az első festésig, és felkészültem a csatára. Legnagyobb meglepetésemre mindenki imádta.

Persze, valószínűleg az is hozzátett, hogy én is. Azóta is minden egyes hónapban izgatottan és boldogan várom, hogy új színt kapjak és még választani se tudnék, hogy eddig melyik volt a kedvencem, mert az összeset szószerint imádtam. Ami viszont talán még ettől is meglepőbb fordulat a hajam május óta dúsabb, erősebb, hosszabb és fényesebb, mint valaha. Ez úgy hangzott mint egy rossz sampon reklám, de ez az igazság, erre én számítottam a legkevésbé.

     

Submit a comment