NYÁRON CSAK SZÍNESET?

GÖRGESS LE

Ahogy napról napra melegszik a hőmérséklet pont olyan automatikusan nyúlunk frissítő, jéghideg italokhoz mint a feltűnő, színes ruhadarabokhoz. Nyáron gyakran figyelmen kívül hagyjuk feketét és a fehéret, mert úgy érezzük ez az összeállítás most nem lenne elég ütős ehhez a nyári estéhez. Nézzük 3 tippet, hogyan használjuk ki mégis a monokróm színeket?

1. tipp – a fehér „az új fekete”

Mint tudjuk, idén a fehér „az új fekete”, szóval mindeképp a fehéret helyezzük előtérbe, és így válogassuk hozzá a különböző darabokat. A szettben legyen egy hangsúlyos fehér “alap” darab, amit a fekete csak mint a társastáncban a férfi határozottan mégis visszafogottan kísér.

2. tipp – a klasszikus és az új izgalmas keverdése

A színeken túl, bátran vegyítsük a különböző stíluselemeket és fazonokat, az elegánst egy-egy lazább, lezserebb darabbal. Például a bőszárú nadrág, a magassarkú és a bőrhatású felső teljesen megférnek egymás mellett.

3. tipp – a látványos kiegészítők

Koronázzuk az egész összeállítást pár látványos kiegészítővel, és itt is merészen keverjük az aranyat az esüttel, az elegánst a kicsit lazább, hippe stílussal.

 

 

Ha jól csináltuk egy egészen menő, urban streetstyle stílusban találjuk magunkat, ami minden, csak nem unalmas. 🙂

Rajtam:

Nadrág: Zara
Felső: Zara
Táska: Intimissimi
Rózsaszín Napszemüveg: Prada
Cipő: H&M
Nyaklácok: H&M
Fülbevaló: H&M
Óra: H&M
Hajszín: Indola

Twyla:

Feslő: Bershka
Gatya: H&M
Mellény: New Yorker
Cipő: Vans
Napszemüveg: Ray-Ban
Fülbevaló: Six
Gyűrű: old

Fotók: Erdélyi Molly: @mollyerdelyi, Kovács Ákos: @epochproduction, @schu.me

Submit a comment